Verditakst

Verditakst – Stavanger

Dersom du trenger en verditakst i Stavanger eller områdene rundt, så er du kommet riktig. På første siden finner du en liste over uavhengige, byggekyndige og lokalkjente takstmenn.

Verditakst Stavanger

Dette er de samme kriteriene du bør stille uansett om du skal ha en verditakst, en skadetakst eller en Eierskifterapport™.

takstmann Stavanger
Kristian Bjørnevik483 36 655HAFRSFJORD
Gunnar Forus900 59 023SANDNES
Terje Tollefsen   WEB911 74 769SANDNES
Anders Serigstad   WEB959 60 288BRYNE
Joar Håland900 84 185VARHAUG
Kenneth Omlie WEB405 14 150TONSTAD
Morgan Pedersen WEB916 46 788KVINESDAL

Riktig verdi på boligen

Det er i hovesak to metoder som benyttes når man skal ha en verditakst. Takstmenn og andre som ikke er byggekyndige benytter ofte det vi på fagspråket kaller for tommelfingerregelen. Tommelfingerregelen betyr rett og slett at man løfter tommelen opp i været fra en knyttet neve, vrir den frem og tilbake et par ganger. Så har man prisen på boligen klar.

Den andre metoden er litt mer sammensatt metode. Man vurderer tomtas beliggenhet, tomtestørrelsen, boligens byggeår, boligens generelle tekniske tilstand både når det gjelder vedlikehold og byggemetode. (Skal man ha en grundig vurdering av boligens tekniske tilstand benyttes en Eierskifterapport™. )

I realiteten finnes det ingen annen riktig metode enn den sist beskrevne. Den sammensatte metoden.

Beliggenheten

Beliggenheten betyr i realiteten infrastrukturen rundt eiendommen og en dyktig lokalkjent takstmann stiller seg gjerne en del spørsmål rundt akkurat beliggenheten:

  • Er det arbeidsplasser i nærheten?
  • Er det skole i nærheten?
  • Er det idrettsanlegg i Nærheten?
  • Er det barnehage i nærheten?
  • Er det kort vei til butikk/sentrum?

Takstmann Stavanger
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Hvordan bli takstmann?