Skadetakst

Skadetakst Stavanger

En skade skjer så fort og når man er minst forberedt på det. Plutselig har du hatt en vannskade, en brannskade, et innbrudd eller andre skader på boligen. Du trenger en takstmann som kan hjelpe deg med en skadetakst i Stavanger eller omegn. Du trenger en takstmann som er:

  • Lokalkjent takstmann
  • Byggekyndig takstmann
  • Uavhengig takstmann
Kristian Bjørnevik483 36 655HAFRSFJORD
Gunnar Forus900 59 023SANDNES
Terje Tollefsen   WEB911 74 769SANDNES
Anders Serigstad   WEB959 60 288BRYNE
Joar Håland900 84 185VARHAUG
Kenneth Omlie WEB405 14 150TONSTAD
Morgan Pedersen WEB916 46 788KVINESDAL

Lokalkjent takstmann

Et forsikringsselskap vil kanskje si: «Vi sender en takstmann fra Oslo» – Det hjelper ikke deg noe at takstmannen kommer fra Oslo. taksten skal gjenspeile prisnivået på håndverkertjenester i ditt område. Mange i Oslo ser på resten av Norge som utkanten, og det betyr lavere priser på materialer og lavere priser på håndverkstjenester. En lokalkjent takstmann kjenner det lokale prisnivået.

Skadetakst Stavanger

Byggekyndig takstmann

De siste 20 årene er det utdannet mange takstmenn som ikke er byggekyndig. I minst to tiår er det utdannet mange takstmenn som kun skulle lære seg å måle areal og beskrive overflater på vegger og gulv. Det betyr ikke at de er byggekyndige. En byggekyndig takstmann er en takstmann som har en solid praktisk erfaring fra byggebransjen og som kjenner til hvordan boliger er bygd opp. Denne typen takstmann kjenner også til hvordan man reparerer skader på boliger. En byggekyndig takstmann finner du på forsiden her.

Uavhengig takstmann

Det tredje kriteriet er at du får en takstmann som er uavhengig. En takstmann som ikke nødvendigvis jobber for et forsikringsselskap. Det er forsåvidt ikke noe galt med de. De kan jo være både lokalkjente og byggekyndige, men har du en garanti for at de opptrer uavhengig? – Neppe.

Takstmann Stavanger
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Hvordan bli takstmann?